Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen Trados technológia

Trados Live mobilalkalmazás

Trados Live mobilalkalmazás

A Trados Live alkalmazás minden olyan elfoglalt fordítási szakember tökéletes társa, akinek meg kell küzdenie a nagy munkateherrel, bármerre járjon is. 

Ha Ön előfizetett a Trados Live-ra, akkor könnyen és egyszerűen, egyetlen ujjmozdulattal kezelheti projektjeit. Közvetlenül mobiltelefonjáról indíthat projekteket, tekinthet meg statisztikákat, fogadhat el új munkákat és követheti nyomon előrehaladását, bárhol tartózkodik is éppen. 

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból (iOS) és a Google Play Store-ból (Android).

 

Hozzon létre új projekteket

Használja a Trados Live alkalmazást, és hozzon létre új projekteket közvetlenül a mobiltelefonjáról, hogy értékes időt takaríthasson meg a fordítási folyamat során. 

Gyorsan és könnyedén, mindössze négy lépésben létrehozhatja a projektet: indítson új projektet, töltsön fel fájlokat a telefonjáról vagy a felhőből, válasszon projektsablont, és állítsa be a határidőt. 

Mentés után azonnal megkezdődik az új fordítási projekthez tartozó forrásfájlok elemzése és előkészítése – így már kezdheti is a fordítást a Trados Live-hoz tartozó Online Editorban vagy saját asztali Studio alkalmazásában.

 

 

Tekintse át a projektek állapotát

A Trados Live alkalmazás segítségével gyorsan megnézheti, hogy hol tart fordítási projektjeivel. 

Az adminisztrációs felületről minden projektnél leolvasható, hogy hány százaléka készült el, mikor van a határidő, a lejárt határidejű projekteket pedig színkódok jelzik.

 

Ellenőrizze a projektek adatait

A Trados Live alkalmazás segítségével bárhol könnyedén megtekintheti a projektre vonatkozó fontos információkat. 

Gyorsan elérheti bármely fordítási projektje fontos adatait, úgymint: forrásfájlok száma, szószám, határidő, forrás-/célnyelv, egyezések (Exact, Perfect, Context Matches).

 

Tekintse meg és fogadja el a munkákat

A Trados Live alkalmazásban minden nehézség nélkül megtekintheti a fordítási projektekhez tartozó valamennyi Önre osztott feladatot. 

A munka elfogadásával vagy elutasításával tudathatja csapatának tagjaival, hogy elvégzi a munkát, vagy esetleg időszűke miatt valaki másra kell osztani azt.

 

Töltse le az ingyenes Trados Live mobilalkalmazást

 

App Store Google Play Store

© 2024
Adatkezelési tájékoztató