Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen Trados technológia

Általános jellemzők

Trados Live

Dolgozzon hatékonyabban és rugalmasabban biztonságos, felhőalapú fordítástámogató technológiánk használatával. A technológia a Language Cloud platformon keresztül érhető el.

 

A Trados Live az RWS új, innovatív és felhőalapú fordítástámogató technológiája. A Trados Studióval tökéletesen együtt dolgozva dinamikus fordítási élményt nyújt Önnek. A Trados Live-ot arra tervezték, hogy a fordítási folyamatban részt vevő valamennyi szereplő alkalmazhassa. A platform tökéletesíti a fordítási folyamatot, ezáltal gyorsítja és egyszerűsíti a magas színvonalú munkavégzést.

 

A bárhol elvégezhető munka szabadsága

A fordítóipari szakemberekre folyamatosan és egyre jobban ránehezedik a „többet, gyorsabban” nyomása. A Trados Live lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy:

  • értékes időt takarítson meg, hiszen korlátozások és kompromisszumok nélkül döntheti el, hogy hogyan, mikor és hol dolgozik.
  • hatékonyabban végezhesse munkáját az Online Editor fordítási és lektorálási felülete vagy az okostelefonos projektvezetési lehetőség használatával.
  • minden helyzetre készen álljon azáltal, hogy rugalmasan használhatja a Studiót, hiszen bármilyen eszközön – legyen az személyi számítógép, Mac, táblagép vagy okostelefon – és böngészőn keresztül biztonságosan hozzáférhet a projektekhez.

 

Hozzon ki többet az asztali alkalmazás erejéből - Trados Live Essential Freelance és Professional

A Trados Studio 2021 felhasználói teljesen újfajta munkamódszereket alakíthatnak ki az asztali alkalmazás és a Trados Live Essential kombinálásával – ezt az exkluzív csomagot kifejezetten a Studio 2021 használatához tervezték. 

 

A kettő együtt rugalmas használatot tesz lehetővé, hiszen a felhasználó zökkenőmentesen válthat az online és az offline munkavégzés között, és bárhonnan, bármikor létrehozhatja, fordíthatja és kezelheti munkáit. A Studio 2021 felhasználói a vásárlást követően 12 hónapos ingyenes előfizetést kapnak a Live Essentialre.

 

Hatékony csapatmunka - Trados Live Team és Team Starter

A Trados Live Team tökéletes projektvezetési megoldást nyújt a fordítási folyamat optimalizálására törekvő bármekkora csapat számára, így a munka kézben tarthatóbb, átláthatóbb, az együttműködés pedig egyszerűbb.

 

  • Biztonságosan megoszthatja a központosított fordítási memóriákat, terminológiai adatbázisokat és projektfájlokat.
  • Egyszerűbbé és automatizáltabbá teheti projektjeit, így csökkentve az adminisztrációs feladatokat.
  • Megalapozottabb döntéseket hozhat a valós idejű adminisztrációs felület és jelentések segítségével.
  • A fájlok fordításával és lektorálásával párhuzamosan az Online Editort használva szerkesztheti munkáját.

 

Mobilalkalmazásunk nagyobb rugalmasságot biztosít

Új Trados Live mobilalkalmazásunk még nagyobb rugalmasságot biztosít Önnek, hogy bárhol kezelhesse fordítási projektjeit. Mindennapos tevékenységei végzése közben létrehozhatja új projektjeit, figyelemmel kísérheti a már folyamatban lévőket és a határidőket – hogy csak néhány lehetőséget említsünk. Töltse le most ingyenesen a Google Play Store-ból vagy az Apple App Store-ból.

 
© 2024
Adatkezelési tájékoztató