Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen Trados technológia

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

Általános jellemzők

Trados GroupShare 2020


Együttműködés a kiváló minőségű és konzisztens fordítások jegyében

 

 

Hogyan segítheti munkájukat a Trados GroupShare? 

 

A Trados GroupShare lehetővé teszi a fordítási memóriák, terminológiai adatbázisok és projektfájlok valósidejű megosztását, így lokalizációs csapataik könnyebben, gyorsabban és intelligensebb módon dolgozhatnak, mintha csupán egy PC-alapú megoldást használnának.

 

A Trados GroupShare egy skálázható megoldás – lehetőség van csupán egy központosított fordítási memória használatára, de teljes projektek, terminológiai adatbázisok, vagy akár mind a három modul megosztására is. Ennek a rugalmas és egyszerű megoldásnak a segítségével gyorsan hozhatnak létre szerveralapú platformot csapatuk számára.

 

 


Rugalmas hozzáférés asztali alkalmazáson vagy böngészőn keresztül 

 

A Trados GroupShare platform kétféle módon érhető el. Elsősorban a piacvezető fordítástámogató szoftveren, a Trados Studio-n keresztül, amely a hatékony GroupShare funkciók használatának kényelmes módját kínálja.

 

Alternatív megoldásként a Trados GroupShare bármely korszerű böngészőn keresztül is elérhető, így a projektvezetés és a projektekkel kapcsolatos adminisztráció egy intuitív internetes kezelőfelületen keresztül is végezhető.

 

 

További részletekért valamint árajánlatkérésért kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot: trados.sales@tech-lingua.hu

 

Kapcsolódó letöltések:

SDL Trados GroupShare 2017 termékismertető

SDL Trados GroupShare 2017 adatlap 


© 2024
Adatkezelési tájékoztató