Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen Trados technológia

Live Essential Freelance / Professional

Trados Live Essential Freelance és Essential Professional

- hozzon ki többet az asztali alkalmazás erejéből!

A Trados Studio 2021 felhasználói teljesen újfajta munkamódszereket alakíthatnak ki az asztali alkalmazás és a Trados Live Essential kombinálásával – ezt az exkluzív csomagot kifejezetten a Studio 2021 használatához tervezték. Ennek jegyében a Studio 2021 Freelance felhasználói a Trados Live Essential Freelance, a Studio 2021 Professional felhasználói a Trados Live Essential Professional használatához kapnak ingyenes hozzáférést a vásárlást (frissítést) követő 12 hónapra. (Az előfizetéses vásárlók esetében a hozzáférés az előfizetés teljes időtartamára vonatkozik; az örökérvényű verziók esetében a 12 hónapot követően lehet vásárolni hozzáférési jogosultságot.)


A Trados Studio és a Live Essential együtt rugalmas használatot tesz lehetővé, hiszen a felhasználó zökkenőmentesen válthat az online és az offline munkavégzés között, és bárhonnan, bármikor létrehozhatja, fordíthatja és kezelheti munkáit.

 

Trados Live Essential

Exkluzív csomag, amely bővíti a Trados Studio 2021 funkcióit, és ezáltal páratlan élményben részesíti a CAT-eszköz felhasználóját.

 

A Trados Live Essential felhőalapú exkluzív csomagot kifejezetten a Trados Studio 2021-hez tervezték. A kettő együttes használatával rendkívül rugalmasan végezhető a fordítás, hiszen a felhasználó válthat az online és az offline munkavégzés között, így gyorsabban készítheti el magas színvonalú fordításait.

 

Dolgozzon bárhol, bármikor, bármilyen eszközön

A Studio 2021 és az Essential csomag használata lehetővé teszi, hogy rugalmasan, zökkenőmentesen válthasson az online és az offline munkavégzés között, ahogyan, amikor és ahol csak szeretné. Élvezze ki a felhőalapú munkavégzés előnyeit, keljen fel asztali gépe elől, amikor csak szükséges, és fordítsa, lektorálja és kezelje projektjeit személyi számítógépről, táblagépről vagy mobiltelefonról.

 

Tárolja fájljait biztonságosan online

A Trados Live Essential biztonságos, felhőalapú tárhellyel egészül ki, amelynek köszönhetően Ön mindig hozzáfér a fordításhoz használt forrásaihoz és a projektjeihez, bármerre is jár. Soha többé nem kell biztonsági mentést végeznie. Biztonságosan tárolhatja a fordítási memóriákat, a terminológiát és a projektfájlokat, amelyekhez gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a Trados Live-on vagy a Studio 2021-en keresztül.

 

Így vigyázunk adatai biztonságára (angol nyelvű biztonsági adatlap útmutató).

 

Fordítás és lektorálás bármely böngészőben

A számos funkcióval rendelkező Online Editor használatával bárhol fordíthat és lektorálhat. Az új, felhőalapú felületen megtalál minden alapfunkciót, amelyet a Trados Studio használata során már megismert és megszeretett, ezenkívül a fordítási memóriákhoz és a terminológiához is hozzáfér. Zökkenőmentesen válthat az online és az offline munkavégzés között – egyetlen gombnyomással ott folytathatja, ahol abbahagyta.

 

Mobilalkalmazásunk nagyobb rugalmasságot biztosít

Új Trados Live mobilalkalmazásunk még nagyobb rugalmasságot biztosít Önnek, hogy bárhol kezelhesse fordítási projektjeit. Mindennapos tevékenységei végzése közben létrehozhatja új projektjeit, figyelemmel kísérheti a már folyamatban lévőket és a határidőket – hogy csak néhány lehetőséget említsünk. Töltse le most ingyenesen a Google Play Store-ból vagy az Apple App Store-ból.

 

Táblázatos összehasonlítás

 

Trados Live Essential Freelance

Trados Live Essential Professional

Studio 2021-felhasználóknak 12 hónapos ingyenes előfizetés

 

 

A Trados Studio 2021 verzióval kompatibilis

Freelance

Professional

Előfizetés-megújítási díj az ingyenes 1 év letelte után

75€/év (+ Áfa)*

175€/év (+ Áfa)*

Főbb jellemzők

 

 

Hozzáférés bárhol, bármikor

 

 

Online Editor

 

 

Fordítási memória tárolása és létrehozása

 

 

Terminológiai adatbázis tárolása és létrehozása

 

 

Projektek tárolása és előkészítése

 

 

Adminisztrációs felület

 

 

Hozzáférés a mobilalkalmazáshoz

 

 

Tartalom

 

 

Évente fordított szavak száma

3 millió

30 millió

Egyidejűleg futó aktív projektek száma

30

100

Projektenként használható nyelvek száma

3

Korlátlan

Felhasználók száma fiókonként

1

Több

Eszközök száma fiókonként

2

2

* a vásárláskor aktuális EUR / HUF árfolyammal számolva


© 2024
Adatkezelési tájékoztató