Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen Trados technológia

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

GroupShare szerverkomponensek

Növeljék produktivitásukat – fordítási memóriák megosztása


A Trados GroupShare rugalmas és intelligens módon teszi lehetővé a fordítási memóriák megosztását a fordítási ellátási lánc különböző szereplői között. A csapatmunka keretében végzett fordítások eredményeképpen a fordítási memóriák sokkal intenzívebben nőnek, így gyorsabban, hatékonyabban és következetesebben teljesíthetők a lokalizációs projektek.

 

A TM szerverkomponens használata a következő előnyöket kínálja:

 

Valós idejű mentés - A projektvezetőknek nem kell a TM fájlokkal kapcsolatos adminisztrációval bajlódniuk; egyszerűen csak megosztják a TM-eket, amelyek azután fordítás közben valós időben frissülnek.

 

Fordítások újbóli felhasználása - Egy-egy fordítási memória központosításával annak tartalma az adott projektben résztvevő minden személy számára elérhetővé válik. Ezáltal nő a hatékonyság, miközben a fordítások következetesebbek és jobb minőségűek lesznek.

 

Skálázható hozzáférés - A Trados GroupShare platformot úgy tervezték, hogy az egy-két felhasználós változattól a több száz felhasználós megoldásokig támogassa a megosztott TM-ekkel történő csapatmunkát.

 

 

További részletekért valamint árajánlatkérésért kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot: trados.sales@tech-lingua.hu

 

Kapcsolódó letöltések:

SDL Trados GroupShare 2017 termékismertető

SDL Trados GroupShare 2017 adatlap 

Növeljék hatékonyságukat – fordítási projektfájlok megosztása


A Trados GroupShare lehetővé teszi, hogy a Trados Studio programban létrehozott és a központi szerverre feltöltött projektfájlokon a csapattagok egymással együttműködve dolgozzanak. A Project szerverkomponens segítségével egyszerűen kezükben tarthatják a teljes fordítási folyamatot, kioszthatják az erőforrásokat és kijelölhetik a feladatokat a megfelelő személyek számára, miközben naprakészen követhetik a projekt előrehaladását.

 

A Project szerverkomponens használata a következő előnyöket kínálja:

 

Fájlok központi tárolása - A lokalizációs projektekhez tartozó összes fájl – a hozzájuk tartozó beállításokkal együtt – egy olyan központi helyen tárolható, amely mind belső, mind külső felhasználók számára elérhető.

 

Hatékony projektvezetés - a projektek összeállítására, a teljesítés követésére, valamint az emberek irányítására és az erőforrások kezelésére fordított idő és adminisztrációs munka jelentősen lecsökken.

 

Biztonságos feladatkiosztás - A fordítási memóriákhoz, fájlokhoz és terminológiai adatbázisokhoz történő hozzáférési jogosultságok biztosítása szorosan kézben tartható, egy-egy projekt befejezését követően pedig a rendszer visszavonja az egyes felhasználók hozzáférési jogát.

 

Egyszerűbb kommunikáció - A rendszer automatikusan értesítést küld, amikor egy munka elvégzése megkezdhető, csökkentve ezzel a manuálisan kiküldendő e-mailek számát, valamint felgyorsítva és leegyszerűsítve a teljes folyamatot.

 

Tökéletesebb minőségű fordítások - A verzióellenőrzési funkció valósidejű hozzáférést biztosít a legfrissebb projekterőforrásokhoz és jóváhagyott tartalmakhoz.

 

Hatékony integráció - A GroupShare a REST-alapú API funkciók széles körét kínálja, köztük a mobileszközökről indítható TM-ben, illetve terminológiai adatbázisban történő keresést, valamint teljes körű menedzsment API-kat.

 

 

További részletekért valamint árajánlatkérésért kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot: trados.sales@tech-lingua.hu

 

Kapcsolódó letöltések:

SDL Trados GroupShare 2017 termékismertető

SDL Trados GroupShare 2017 adatlap 

Tökéletesítsék a minőséget és a következetes szóhasználatot – terminológiai adatbázisok megosztása


A Trados GroupShare platform egyetlen központi helyet biztosít a többnyelvű terminológiai adatbázisok tárolására és kezelésére. Terméknevek, keresőmotor kulcsszavak, műszaki hivatkozások és jogi kifejezések – megannyi példa, amelyek esetében az ügyfelekkel folytatott kommunikáció során fontos a következetes terminológia használata, méghozzá minden piaci területen és nyelven.

 

A MultiTerm szerverkomponens használata a következő előnyöket kínálja:

 

A vállalati terminológia központi ellenőrzése - A vállalati terminológia a vállalat különböző osztályain dolgozó összes felhasználóval megosztható: tartalomírókkal, mérnökökkel, marketing-szakemberekkel, fordítókkal vagy terminológiakezelőkkel.

 

Következetes márkaimázs és állandó minőség - A cég következetes terminológia-használata az egységes vállalati kommunikáció alapját képezi. A Trados GroupShare használatával saját, személyre szabott szótárat hozhatnak létre, mely a vállalaton belül minden érdekelt számára elérhető.

 

Egyszerű kezelés - A Trados GroupShare platform Trados Studio programmal történő integrált együttműködése, a többnyelvű terminológia valósidejű egyeztetésének köszönhetően jelentősen optimalizálja a fordítási folyamatot.

 

 

További részletekért valamint árajánlatkérésért kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot: trados.sales@tech-lingua.hu

 

Kapcsolódó letöltések:

SDL Trados GroupShare 2017 termékismertető

SDL Trados GroupShare 2017 adatlap 


© 2024
Adatkezelési tájékoztató