Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen Trados technológia

Nyelvi szolgáltatók és vállalatok

Trados Studio 2021 Professional (Single User)


 

Fordítóirodáknak, vállalatoknak, fordítóképző intézményeknek szánt verzió.

A szabadúszó verziókkal szemben a legfőbb előnyei: domain-alapú vállalati környezetben használható, projektcsomagok hozhatók létre és küldhetők ki e-mailben. A program egy gépre aktiválható.

Megvásárlásával a felhasználó a vásárlástól számított 12 hónapos időtartamra ingyenesen hozzáfér a Trados Live Essential Professional felhőalapú fordításmenedzsment alkalmazáshoz.

Komponensei: Trados Studio 2021, MultiTerm 2021 Desktop

 

Információ és árajánlatkérés

Próbaverzió letöltése

Trados Studio 2021 Professional Network


Nyelvi szolgáltatóknak, intézményeknek, vállalatoknak szóló verzió.

A legkomplexebb Trados Studio 2021 verzió. Ellentétben a Single User verzióval, lehetővé teszi, hogy a megvásárolt szoftvert/szoftvereket hálózaton belül megossza (konkurens licencelés).

A szabadúszó verziókkal szemben a legfőbb előnyei: domain-alapú vállalati környezetben használható, projektcsomagok hozhatók létre és küldhetők ki e-mailben.

Megvásárlásával a felhasználó a vásárlástól számított 12 hónapos időtartamra ingyenesen hozzáfér az Trados Live Essential Professional felhőalapú fordításmenedzsment alkalmazáshoz.

Komponensei: Trados Studio 2021, MultiTerm 2021 Desktop

 

Információ és árajánlatkérés

Próbaverzió letöltése

Trados Studio 2021 Professional Subscription


Nyelvi szolgáltatóknak, intézményeknek, vállalatoknak szóló verzió.

A Trados Studio 2021 Professional Subscription az immár előfizetéses formában is megvásárolható Trados fordítástámogatási szoftver, amelyben az ár egyéves előfizetést tartalmaz.

Két verzióban kapható, amelyek tartalma teljes egészében megegyezik az örökérvényű (Professional, illetve Professional Network) lincencek tartalmával.

Megvásárlásával a felhasználó az előfizetés időtartamára ingyenesen hozzáfér a Trados Live Essential Professional felhőalapú fordításmenedzsment alkalmazáshoz.

Komponensei: Trados Studio 2021, MultiTerm 2021 Desktop

 

Információ és árajánlatkérés

Próbaverzió letöltése

SDL Trados Studio 2017, 2019 Professional frissítése

 

Korábbi verziójú SDL fordítástámogatási szoftvert használ?

 

Honlapunk "Letöltés" menüpontja alatt megtudhatja, miért érdemes frissítenie, rendelését pedig webshopunkban egy kattintással leadhatja.

 


 

Trados Live Team


 

 

"A szakemberek 75%-a úgy gondolja, hogy hasznos lenne az asztali és felhő alapú fordításmenedzsment megoldások hibrid formában történő ötvözése" (SDL Translation Technology Insights 2020)

A Trados Live Team - erre a felvetésre reagálva - az RWS következő generációs, teljes mértékben felhőalapú, de az asztali fordítástámogatási eszközökkel tökéletes összhangban működő fordítástámogatási technológiája.

Kétféle változatban érhető el (Team Starter, Team), amelyek funkcionalitásuk tekintetében ugyanazok, de a Team verzió több felhasználó számára biztosítja egyidejűleg a hozzáférést az online erőforrásokhoz és tartalmakhoz.

 

Információ és árajánlatkérés

Próbaverzió igénylése

Trados GroupShare 2020


 

 

A Trados GroupShare a Trados Studio és MultiTerm programot használó kis- és közepes méretű lokalizációs csapatok szerveralapú, telepített együttműködési központja.

A GroupShare használatával a csapat tagjai egyetlen platformon keresztül dolgoznak, amely a központi fordítási memóriákat, terminológiai adatbázisokat és projekteket is tartalmazza. Ennek eredményeképpen jobban kézben tarthatók, valamint gyorsabban és még jobb eredménnyel teljesíthetők a fordítási projektek.


Információk és árajánlatkérés  Próbaverzió letöltése

   
   

© 2024
Adatkezelési tájékoztató