Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen Trados technológia

Trados Live Team és Team Starter

Trados Live Team és Team Starter


Hatékony csapatmunka

Alakítsa át a csapatmunkát a következő generációs, felhőalapú fordítási projektvezetési megoldás, a Trados Live Team segítségével. A Live Team-et bármekkora csapat használhatja. A felület zökkenőmentesen működik a Trados Studióval, és segítségével egyszerűsíthetők a folyamatok, csökkenthető a manuális feladatok mennyisége, ezenkívül valós idejű hozzáférést biztosít a fordítási projektekhez és a jelentésekhez. A Live Team lehetővé teszi, hogy a csapatok hatékonyabban dolgozzanak, valamint gyorsabban és költséghatékonyabban adjanak le kiváló minőségű projekteket.

 

 

A Trados Live Team tökéletes projektvezetési megoldást nyújt a fordítási folyamat optimalizálására törekvő bármekkora csapat számára, így a munka kézben tarthatóbb, átláthatóbb, az együttműködés pedig egyszerűbb.

 

  • Biztonságosan megoszthatja a központosított fordítási memóriákat, terminológiai adatbázisokat és projektfájlokat.
  • Egyszerűbbé és automatizáltabbá teheti projektjeit, így csökkentve az adminisztrációs feladatokat.
  • Megalapozottabb döntéseket hozhat a valós idejű adminisztrációs felület és jelentések segítségével.
  • A fájlok fordításával és lektorálásával párhuzamosan az Online Editort használva szerkesztheti munkáját.

 

Áttekinthetőség és ellenőrzés valós időben

 A Live Team személyre szabható adminisztrációs felületével átalakíthatja projektvezetési módszereit. Biztonságosan hozhatja létre, kezelheti és oszthatja meg a projekteket, és valós időben figyelemmel kísérheti előrehaladását. Ellenőrizheti a határidőket és a főbb mutatókat az adminisztrációs felület személyre szabható összesítő ablakai és jelentései segítségével. Asztali gépről, interneten keresztül és a Trados Live alkalmazáson keresztül is elérhető.

 

Automatizálja a folyamatokat és takarítson meg pénzt

Egyszerűsítse a projektlétrehozási folyamatot, és automatizálja annak szakaszait, hogy gördülékenyek legyenek. A projektvezetők kevesebb lépésben hozhatják létre, tehetik közzé és kezelhetik a fordítási projekteket, így csökken a több projekt egyidejű kezeléséből adódó adminisztratív feladatok mennyisége. A projekteket érintő e-mailek száma is csökken, hiszen a csapat tagjai automatikus értesítéseket kapnak.

 

Projektvezetés beépített biztonsággal

Teljes mértékben Ön határozza meg, ki férhet hozzá a projektjeihez, és ki dolgozhat rajtuk. Ha a Live Teamet használja, nem kell bizalmas dokumentumokat küldenie e-mailben. Ezeket a projektvezető biztonságosan feltöltheti a Live Teambe, és hozzárendelheti a csapat tagjaihoz. Ha egy adott felhasználó befejezte a ráosztott feladatot, a Live Team automatikusan megszünteti a felhasználó hozzáférését a fájlokhoz, ezzel biztosítva, hogy a teljes projektmunka során biztonságban legyenek a bizalmas információk.

 

Dolgozzon bárhol, bármilyen eszközön

Biztonságosan létrehozhat, fordíthat és lektorálhat fájlokat asztali gépről, interneten keresztül és mobiltelefonról. A Live Team egy sokoldalú fordítási felület, amely számtalan lehetőséget kínál a projektvezetés és fordítás terén. Létrehozhatja projektjeit telefon, böngésző vagy asztali gép használatával, a zökkenőmentes Trados Studio-összeköttetés előnyeit élvezve fordíthat, vagy sürgős munkákhoz használhatja az Online Editor egyedülálló párhuzamos fájlszerkesztési funkcióját. A lektorok választhatnak, hogy asztali gépükről vagy útközben szeretnének dolgozni. Akárhol, akármikor dolgozhat. Ön választ.

 

Központosított, valós idejű erőforrásmegosztás

Ellenőrzött körülmények között, határozott időre hozzáférést adhat a központosított fordítási memóriákhoz és terminológiai adatbázisokhoz, így konzekvensebb fordítások készíthetők, és a különböző fordításokban újból felhasználhatók a tartalmak. A megfelelő erőforrások valós idejű megosztásával a projektvezetőkre kevesebb adminisztrációs feladat hárul, a fordítócsapatok pedig produktívabban dolgozhatnak. A megosztott erőforrásokat több felhasználó is biztonságosan elérheti – akár a Trados Studiót, akár a Live Team Online Editort használják.

 

 

Egyéni mérethez igazodó megoldás

A Trados Live Team az átfogó Language Cloud platformon keresztül érhető el, amely az intelligens fordítást hivatott elősegíteni. A Live Team-et úgy tervezték, hogy csapatmérethez igazítható legyen, így bármekkora csapat használhatja. Legyen szó kisebb vállalati csapatról, dinamikusan fejlődő fordítóirodáról vagy egy összetett fordítási szállítói lánccal rendelkező nagyvállalat nyelvi osztályáról, a Live Team mérettől és összetettségtől függetlenül ki tudja elégíteni ezek mindegyikének jelenlegi és jövőbeli igényeit.

 

Kösse össze könnyedén az ügyfeleket és a rendszereket

A Live Team a tartalmak lokalizálásának megkönnyítése érdekében számos alkalmazás összekötő használatát teszi lehetővé azon rendszerekhez és alkalmazásokhoz, amelyek az Ön munkáját segítik. Az alapvető alkalmazás összekötők közé tartozik a OneDrive, a OneDrive for Business, a Dropbox, a Box és a Google Drive. A Live Team arra is lehetőséget nyújt, hogy Ön közvetlenül kapcsolatba léphessen ügyfeleivel egy biztonságos felületen, a Customer Portalon, amelyen a megrendelő közvetlenül benyújthat és kezelhet projekteket.

 

Szeretné javítani a fordítócsapata tagjai közötti együttműködést, de saját rendszerére telepített formában van szüksége a technológiára? Szerver-alapú csapatmunka-megoldásunkat, a Trados GroupShare-t kifejezetten ennek megfelelő munkavégzéshez tervezték, és problémamentesen hozzáadható a Trados Studio-hoz.

 

A Team és a Team Starter verziók összehasonlító táblázata

 

 

Trados Live Team Starter Trados Live Team

Fordítási memóriák kezelése, karbantartása, megosztása

   

Terminológiai adatbázisok kezelése, karbantartása, megosztása

Projektfájlok megosztása, automatikus email értesítések küldése

Projektmenedzsment

Web User / ebből Online Editor 3 /1 5 / 2

Bővíthetőség

(további felhasználók,

kliensportál, API-hozzáférés)

Nem bővíthető Igény szerint bővíthető

© 2024
Adatkezelési tájékoztató