Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen Trados technológia

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

Szaknévsor

Üdvözüljük a magyarországi (SDL) Trados felhasználók első szaknévsorában!

Szaknévsorunkban olyan magyarországi fordítók és lektorok adatlapjait találhatja meg, akik rendelkeznek valamilyen verziójú (SDL) Trados szoftverrel és saját profilt hoztak létre oldalunkon.

Amennyiben Ön fordítót és/vagy lektort keres fordítási megbízásaihoz, kérjük, használja az alábbi kereső motort, a megfelelő szűrők kiválasztásával. A Tanúsítvány szűrő kizárólag (SDL) Trados tanúsítványokra vonatkozik.

Felhívjuk figyelmét, hogy mivel a TECH-LINGUA által működtetett magyarországi (SDL) Trados felhasználók szaknévsora egy ingyenes adatbázis, ahová minden SDL Trados felhasználó szabadon regisztrálhat, a TECH-LINGUA Bt. nem vállal semmilyen felelősséget a szaknévsorban megjelenő fordítók és lektorok adataiért. Cégünk egy olyan ingyenes felületet próbál biztosítani, amelyen keresztül a magyarországi szabadúszó fordítók és lektorok közzétehetik fordítói, szakmai és SDL Trados felhasználói tapasztalataikat, ismereteiket.

Amennyiben Ön (SDL) Trados fordítástámogató eszközzel dolgozó fordító vagy lektor, és szeretne regisztrálni szaknévsorunkba, kérjük, hozza létre saját felhasználói fiókját a jobb oldali SDL Trados belépés boxban található [Felhasználói fiók létrehozása] opcióval, majd használja az alábbi [Regisztráljon szaknévsorunkba!] linket!

Profilját bármikor szabadon módosíthatja vagy kérheti, hogy töröljük.

Jelenleg 404 regisztrált SDL Trados felhasználó szerepel szaknévsorunkban.

Regisztráljon szaknévsorunkba! Regisztráljon szaknévsorunkba!5 ok, amiért érdemes regisztrálnia szaknévsorunkba

Kereső
A teljes lista megjelenítése! A teljes lista megjelenítése!


© 2024
Adatkezelési tájékoztató