Kezdőlap Translation Fordítás Übersetzungen Trados technológia

TMLAB

TMLAB FORDÍTÁSMENEDZSMENT RENDSZER

SDL LSP Partner

Változó név, változatlan minőség

2021. 07. 08. 13:11

Változó név, változatlan minőség - RWSFelhasználóink észrevehették a márkanév, a logók és a környezet változását a jól megszokott fordítástámogató szoftver, a Trados körül. Ennek oka, hogy a nyelvi szolgáltatói piac egyik legmeghatározóbb szereplője, az RWS Holdings plc megvásárolta az SDL plc-t – a világ vezető fordítástámogató szoftvergyártóját.

Ezzel a technológiai világpiacon önmagában is vezető szerepet betöltő vállalatok egyesültek. Az RWS Holdings plc neve alatt futó piaci szereplőben egymást egészítik ki és erősítik a nyelvtechnológia különböző területei: a nyújtott nyelvi szolgáltatások, a kapcsolódó fordítástámogató és tartalomkezelő szoftverek, a műszaki és lokalizációs know-how, valamint a gépi fordításban és a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségek.


Mi változik?

Módosultak a márkanevek, a termékmegnevezések, a központi SDL / RWS honlap és a kapcsolódó e-mail címek. Egyéb változást a szoftver végfelhasználói nagy valószínűséggel nem fognak érzékelni.


Mi marad változatlanul?

A Trados – korábban SDL – termékek tartalmát és funkcionalitását a névváltozás nem érintette, ahogyan változatlan erőbedobással munkálkodik a Trados termékeket hosszú évek óta finomító és tökéletesítő fejlesztői csapat is. Változatlan továbbá az RWS törekvése az iránt is, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsa ügyfeleinek.

Ha szeretne többet megtudni az RWS-ről, látogasson el a honlapra!


« Vissza

© 2024
Adatkezelési tájékoztató